Sagro
Soutlet.nl staat voor Sagro Outlet. In onze webshop vindt u een divers aanbod aan tweedehands materialen en producten o.a. afkomst uit onze (sloop)projecten (sagro.nl). 

Duurzaam slopen is actueel, maar binnen Sagro zeker geen nieuw onderwerp. Het is een vast onderdeel binnen onze organisatie en speelt al jaren een prominente rol in onze bedrijfsvoering. Wij slopen selectief gebouwen waarbij ons demontageteam alle direct herbruikbare materialen en producten selecteert en demonteert. Circulaire economie (van sloop, via recycling, naar bouwen) is een prachtige manier om het milieu te ontlasten en is tevens goedkoper dan het gebruik van nieuwe materialen.

Sagro Bouwmarkt
Bij alle grote projecten en kleine klusjes in en om uw huis wilt u op een winkel kunnen bouwen waar u terecht kunt voor goed advies en kwaliteitsproducten. In dit geval bent u bij Sagro Bouwmarkt aan het juiste adres. Wanneer u een bezoek brengt aan onze bouwmarkt, nemen wij de tijd u zo goed mogelijk te adviseren op het gebied van het aanschaffen, verwerken en onderhouden van producten. 

Assortiment 
Naast ons online assortiment kunt u bij ons in de winkel tevens terecht voor bouwmaterialen zoals bouwstoffen, tuinartikelen, PVC, verfwaren etc.

Advies
Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met vrijblijvend advies. Zij hebben kennis van materialen en weten u verder te helpen met uw project. Onze slogan luidt niet voor niets; vakmanschap begint met goed advies!

Bezorgservice
Aankopen en bestellingen kunt u snel en veilig thuis laten bezorgen tegen een geringe vergoeding. Wel zo makkelijk als u niet in de mogelijkheid bent het zelf te vervoeren. Dit wordt gedaan met onze bus voor de kleine bestellingen en met een vrachtwagen voor de grote bestellingen. Dit gaat ten alle tijden in overleg met één van onze medewerkers.

Contact
Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op 0113-355220 en via het contactformulier.